[RB@Blog_Title]

درمان کمر درد با ماساژ درمانی

يكشنبه, ۴ تیر ۱۳۹۶، ۰۶:۵۹ ب.ظ
  • نویسنده : مرتضی رحیمی اقدس
  • بازدید : [۱۳۳۴] مشاهده

امروزه ماساژ درمانی به لحاظ نقش مهمی که در سلامت انسان ها دارد، در کشورهای مختلف دنیا پذیرفته شده و به لحاظ توسعه و ارتقا سلامت و تاثیر آن برای آرام بخشی عمیق، همراه با سادگی و ایمن بودن از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

ماساژدرمانی یک روش موثر برای درمان بسیاری از بیماری ها و تسکین دردها از جمله کمردرد و دیسک کمر است.

ماساژ درمانی یک روش جالب، پویا و در عین حال ساده است که می تواند به سلامت پایدار و شادابی شما بینجامد. با استفاده از این روش، قادر خواهید بود علت بروز بیماری و درد را در هر قسمت از بدن برطرف کنید و در صورت استفاده منطقی و کاربرد تکنیک های مناسب و به شرط انجام توسط افرادی که صلاحیت علمی، عملی و اخلاقی انجام آن را دارند می تواند اثرات موثری بر سلامت جسمی و روانی افراد سالم و بیمار داشته باشد.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده از روش ماساژ درمانی کمر درد دارای مزایای متعددی برای افراد مبتلا به درد کمر است. افزایش جریان خون به عضلات و بافت ها در بهبود درد عضلانی ناشی از فعالیت های فیزیکی موثر است. اگر این روزها خسته و کوفته از سر کار به خانه برمی‌گردید پیشنهاد می‌کنیم برای یک بار هم که شده ماساژ تراپی ستون فقرات را تجربه کنید. درمان کمر درد با ماساژ درمانی یکی از بهترین شیوه‌های طبیعی است که بدون نیاز به مصرف دارو خستگی و کوفتگی، تنش‌ها و استرس‌های ناشی از زندگی روزمره را از تن‌تان دور می‌کند و به کاهش کمردرد کمک می کند. اجرای این ماساژ نه تنها سرحال‌تان می‌آورد بلکه مقاومت بدن‌تان را نیز در برابر برخی بیماری‌ها بالا می‌برد.

زمانیکه ماهیچه ها بیش از حد فعالیت دارند، تجمع مواد زاید از جمله اسیدلاکتیک می تواند باعث درد، گرفتگی و حتی اسپاسم عضلات شود. ماساژ بطور عام و ماساژ سوئدی به طور خاص، گردش خون و جریان لنفاوی را بهبود بخشیده ، مواد غذایی و اکسیژن تازه را به بافتهای مزبور می رساند و به خروج مواد سمی و بهبودی کمک می کند. همچنین عضلات در حال کشش می توانند به رگهای خونی و اعصاب فشار آورده و با محدود کردن جریان خون باعث ایجاد درد شوند . با ماساژ منطقه مورد اثر ، بتدریج فشار عضله بر اعصاب درگیر کاهش یافته و درد کاهش می یابد. همین مکانیسم در بهبود عضلات آسیب دیده با ماساژ باعث سودمندی آن است. علاوه بر این، ماساژ باعث افزایش اندروفین ها (نابود کننده های درد) و افزایش ترشح هورمون سروتونین (تعدیل کننده خلق و خوی) می شود. همچنین ثابت شده که هورمون استرس (کورتیزول) را آزاد می نماید. به همین دلیل ماساژ اغلب به عنوان یک درمان تکمیلی برای افرادی که سیستم ایمنی آنها بر اثر استرس تضعیف شده توصیه می شود.

تنش و اضطراب، انرژی بدن را کاهش می دهد. هنگامیکه بدن شما از توان جسمی و ذهنی کامل برخوردار نباشد، نیاز به ماساژ خواهید داشت تا به ارگانیسم بدن خود نیروی تازه ای ببخشید. ماساژ یک عمل بهداشتی، آرام بخش و تضمین کننده سلامتی جسمی و روانی است.

ماساژ، گره های چربی حبس شده در اندام های بدن را باز نموده و جریان آزاد مایعات را در نسج میسر می سازد. مواد زائد را از سیستم بدن خارج می نماید. ماساژ باید در حال استراحت و به دور از فشار روانی و بدون عجله صورت پذیرد، چون در حال فشار روانی کانال های خروج مواد زائد و سمی منقبض شده و بسته می شوند ولی در حال استراحت کانال های فوق آزاد هستند و لذا مواد زائد و سمی به راحتی دفع می شوند.

مدت ماساژ برای اندام های مختلف ۱۰ الی ۲۰ دقیقه است که باید هر روز یا یک روز در میان انجام شود. شرط رسیدن به نتیجه مطلوب این است که مثل هر متد درمانی دیگر به طور منظم انجام پذیرد. هر موقع روز برای ماساژ مناسب است ولی بهترین موقع حداقل ۲ ساعت پس از غذا خوردن است.

ماساژ انواع مختلفی دارد. بطور خلاصه ماساژ ملایم در کاهش درد و اسپاسم عضلانی کمر توصیه می شود. ماساژ شدیدتر در موارد حاد نباید انجام شود.

اطلاعات بیشتر در وب سایت اصلی کلیک کنید.

ادامه مطلب

نظرات ارسال شده

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی